Privat fødeklinik region Syddanmark

BrugerSaschamaria LundbergKontakt Bruger
Beskrivelse
Se vores facebook side
Formålet er at vise vi er flere familier og gravide der ønsker samme mulighed i region Syddanmark som de har på Sjælland for at føde i rolige omgivelser med dygtige jordemødre som har fulgt os hele vejen, det handler om trygheden, om at have valget. Om at være sammen med et menneske hele vejen igennem som har hjertet med i sit arbejde. Undgå vagtskifte midt i fødsel , at kende det menneske som man føler sig 200 procent tryg ved skal tage imod dit nye mirakel i familien ! Sæt din underskrift :) vis din støtte til jordemoder.dk i Fredericia for muligheden for at gøre det de brænder for, åbne en privat fødeklinik !
Aantal underskrifter311
Oprettet30/04/2014


Make Signature

Felter med * skal udfyldes.

*Jeg accepterer hermed betingelserne for brug af onlineunderskrift.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få de nyeste underskriftsindsamlinger på mail.
Du får max 1 mail om måneden.

 

Betingelser for brug af Onlineunderskrift.dk

Onlineunderskrift.dk udbydes af COMONLINE med CVR. nr. 2684 4975

Support/hjælp
Onlineunderskrift.dk er en gratis service, derfor kan der ikke forventes support på sitet.
Da vi ønsker at gøre servicen bedre, er du dog altid velkommen til at kontakte os, og fortælle om dine problemer og udfordringer på sitet.

Sletning af underskrift eller indsamling
Du kan som bruger ikke slette en allerede angivet underskrift. En underskriftindsamling kan til en hver tid slettes eller afsluttes af stifteren.
Stifteren af en underskriftindsamling, kan til en hver tid slette underskrifter, hvorfor der henvises til at kontakte stifteren, hvis en underskrift ønskes slettet på grund af tastefejl. Stifteren har dog ikke pligt til at slette nogle underskrifter, da en underskrift som tidligere beskrevet er bindende, og uden fortrydelsesret.

Indsamlingen
Onlineunderskrift.dk tager ikke ansvar for brugen af en underskriftindsamling, derunder de indsamlede underskrifter. Alt hvad der tilføjes på onlineunderskrift.dk er på brugerens eget ansvar.

Kontaktinfo:
Kenneth Rasmussen
info@onlineunderskrift.dk